Privacyverklaring Eindhoven-Toegankelijk

19 november 2018

Uw privacy is voor Eindhoven toegankelijk van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet (AVG). Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website www.eindhoven-toegankelijk.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen. Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact met ons op.

  • Verwerking gegevens
    Wanneer u bij ons op de site staat, gebruiken wij uw persoonsgegevens. Wij mogen uw persoonsgegevens dan op de site vermelden. Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, e-mailadres, en url-adres.

  • Contactformulier
    Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw, e-mailadres, IP-adres, telefoonnummer, naw-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij gebruiken deze informatie alleen om contact te krijgen met u. Deze worden niet aan derden verstrekt. Andere partijen. Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties.
  • Cookies
    Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. We kunnen er ook het aantal bezoekers mee zien. Wij zien geen naam, URL of andere zaken van de bezoeker. Is slechts ter analyse van de hoeveelheid bezoekers. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan niet goed meer.

  • Google Analytics
    Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

  • Wijzigingen in deze privacyverklaring
    Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

  • Inzage en wijzigen van uw gegevens
    Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.


U hebt de volgende rechten:

– uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

– inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

– het laten corrigeren van fouten

– het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

– intrekken van toestemming
– bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Wij verwerken uitsluitend gegevens en verzoeken welke per mail ons zijn aangeboden. Indien nodig nemen wij contact met u op.


Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.


Contactgegevens

Eindhoven Toegankelijk,  Pastoriestraat 147,  5612 EK Eindhoven
T. 040 – 24 37 657  –  E. info@eindhoven-toegankelijk.nl